We’re ExpressionEngine Experts

We’re ExpressionEngine Experts
Designers and agencies, we deliver projects on time and budget with no surprises! Consider us part of your team.

Developers: Featured All a-d e-h i-l m-p q-t u-z
Jelle Dijkstra Profile Picture

Jelle Dijkstra

“Online concepts and ExpressionEngine developer”

Location: Amsterdam, the Netherlands

URL: http://troopers.nl

Twitter: @Ome_Jelle

Contact: Send Me a Message

Contact Jelle DijkstraAvailability: Immediate


Bio:

BuroDMG is een freelance collectief dat bestaat uit drie ervaren online specialisten, met ieder meer dan 10 jaar ervaring. In samenwerking met een grote groep freelancers/zzp-ers - interaction designers, developers, online marketeers, copywriters en andere specialisten, zorgen wij ervoor dat online projecten soepel uitgevoerd worden volgens de hoogste maatstaven.

BuroDMG realiseert websites en andere online projecten met een hands-on mentaliteit. Onze specialisaties zijn online concept, SEO advies, design, ExpressionEngine development en social media integratie.

Chef Techniek en ExpressionEngine Developer. Tevens conceptueel brein. Sinds 1998 actief als online professional. Werkte bij bureaus als Qi en Ogilvy en als freelancer voor o.a. het Rijksmuseum, .bone, LostBoys en Proximity. Leerde er veel. Vooral hoe hij het niet wilde doen. Als tegenhanger voor de moneyburners en urenfabrieken startte hij samen met David freelancerscollectief Troopers. Met de komst van Hans werd dat Buro DMG.

Jelle staat bekend om zijn kwaliteiten als stormram en bad cop, maar is stiekem in het bezit van een groot empatisch vermogen en het verlangen om mensen blij te maken. Voelt feilloos aan waar klanten naartoe willen – ook als ze dat zelf nog niet weten – en vertaalt de structuren van de organisatie naar de inrichting van de site.